Top Header Taiping Content ms

p

Tel: 05 829 8100
Faks: 05 807 9929

e
HOME

PEJABAT DAERAH DAN TANAH LARUT, MATANG DAN SELAMA

Menu Taiping 3rd Level Content ms

Breadcrumb

Perhimpunan Bulanan Serta Majlis Kesyukuran Dan Penghargaan Sempena Pencapaian Tahun 2016

PERHIMPUNAN BULANAN SERTA MAJLIS KESYUKURAN DAN PENGHARGAAN SEMPENA PENCAPAIAN TAHUN


23 Disember 2016 (Jumaat) bertempat di Ballroom Hotel Taiping Perdana telah berlangsung satu program penutup tahun 2016 iaitu Perhimpunan Bulanan Serta Majlis Kesyukuran Dan Penghargaan Sempena Pencapaian Tahun 2016 Dan Penganugerahan Yang Diterima Oleh Pejabat daerah Dan Tanah Larut Matang Dan Selama. Program bermula kira-kira jam 3.10 petang dimulai dengan nyanian lagu Negaraku dan lagu Perkhidmatan Awam disusuli bacaan doa oleh Penghulu Tertinggi En. Saharuddin Bin Harun. Majlis kemudian disajikan dengan tayangan montaj aktiviti-aktiviti sepanjang bulan Ogos sehingga Disember tahun 2016 yang disediakan oleh Unit Teknologi Maklumat, BKP.

Encik Mohamed Akmal Bin Dahalan, Ketua Penolong Pegawai Daerah (Tanah) telah memulakan ucapan aluan dan seterusnya ucapan utama oleh Pegawai Daerah Larut Matang Dan Selama, YBhg. Dato' Haji Kamaruddin Bin Awang. Seterusnya acara penyampaian hadiah dan anugerah dimulai dengan acara-acara berikut:


• Pertandingan Dekorasi Pejabat Sempena Bulan Kemerdekaan 2016 - BKP
• Pekerja Contoh Bulanan (APCB) - Julai sehingga Ogos & September sehingga Oktober
• Kecemerlangan Pengurusan Kewangan Berdasarkan Indeks Akauntabiliti 2015
• Pensijilan MS:ISO 9001:2008
• Penyampaian Cenderamata Kepada Kontinjen Kawad Negeri
• Penganugerahan National Blue Ocean Strategy (NBOSC) 2016 dan Volunteer Award - PDT Selama


Majlis turut membuat kejutan kepada Dato' Pegawai Daerah yang telah di Menerima Darjah Kebesaran Negeri Perak sempena Hari Keputeraan D.Y.M.M. Paduka Seri Sultan Perak. Turut hadir dalam majlis ini ialah ketua-ketua jabatan daerah Larut Matang dan Selama yang terlibat dalam Kawad Negeri pada sambutan Hari Kebangsaan di Ipoh Pada 31 Ogos 2016.floating menu taiping content v1 ms

 

Footer ms