Top Header Kuala Kangsar Content ms

p

Tel: 05 776 1055
Faks: 05 776 4441

e
HOME

PEJABAT DAERAH DAN TANAH KUALA KANGSAR

Menu Kuala Kangsar 3rd Level Content ms

Breadcrumb

MAJLIS RAMAH MESRA PENTADBIRAN MUKIM SERTA SESI DIALOG POLIS DIRAJA MALAYSIA BERSAMA KOMUNITI MUKIM CHEGAR GALAH

MAJLIS RAMAH MESRA PENTADBIRAN MUKIM SERTA SESI DIALOG POLIS DIRAJA MALAYSIA


      

26 Februari 2019 (Selasa) - Puan Hasmonaliza binti Hassan Basari Ketua Penolong Pegawai Daerah (Bahagian Pembangunan Daerah) telah mewakili YBrs. Tuan Ahmad Munir bin Ishak, Pegawai Daerah Kuala Kangsar bagi merasmikan Majlis Ramah Mesra Pentadbiran Mukim serta Sesi Dialog PDRM bersama Komuniti Mukim Chegar Galah.

Majlis ini dilaksanakan di Bilik Mesyuarat Pejabat Penghulu Mukim Chegar Galah dan anjuran sepenuhnya oleh Pejabat Penghulu Mukim Chegar Galah.
Pentadbiran Mukim amat berbesar hati dengan kehadiran Tuan ACP Razali bin Ibrahim, Ketua Polis Daerah Kuala Kangsar bersama-sama dgn pemimpin-pemimpin masyarakat setempat dalam program ini.

Matlamat utama program ini adalah untuk menjalin hubungan erat antara PDRM Daerah bersama komuniti setempat di samping menyampaikan maklumat terkini berkaitan isu-isu semasa dan peranan pihak PDRM.

Pentadbiran ini mengucapkan TAHNIAH kepada pihak penganjur dan IPD Kuala Kangsar, Pengetua-pengetua, Guru-guru Besar serta Pengerusi-pengerusi MPKK Mukim Chegar Galah yang turut terlibat menjayakan majlis ini.

 

         

 

       floating menu kuala kangsar content v1 ms

Footer ms