Top Header Gerik Content en

p

Tel: 05 791 1963 Fax: 05 792 1049

e
HOME

HULU PERAK DISTRICT AND LAND OFFICE

Menu Gerik 3rd Level Content en

Breadcrumb

Majlis Perhimpunan Pagi PDT Hulu Perak Bil 3/2016

MAJLIS PERHIMPUNAN PAGI PDT HULU PERAK BILL 3/2016


 

       

15 Ogos 2016- Majlis Perhimpunan Pagi Bil 3 Tahun 2016 telah diadakan bertempat di Perkarangan Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Perak yang melibatkan kakitangan PDT Lenggong dan PDT Pengkalan Hulu.

Walaubagaimana pun, perhimpunan ini merupakan perhimpunan terakhir bagi PDT Hulu Perak, PDT Lenggong dan PDT Pengkalan Hulu bersama Pegawai Daerah Tuan Haji Mohd Tahir bin Osman.

Antara aturcara program adalah ucapan amanat daripada Tuan Pegawai Daerah sebelum bersara. Beliau banyak menyentuh berkaitan etika bekerja dan mengimbau pengalaman yang mencecah 38 tahun dalam perkhidmatan. Banyak suka duka dan kenangan yang beliau harungi. Dengan pengalaman yang dikongsikan ini, harapan beliau semoga dapat memberi panduan dan semangat kepada pegawai dan kakitangan yang mula berkhidmat dalam sektor awam. Seterusnya sesi pengenalan diri bagi pegawai dan kakitangan baru yang mula berkhidmat di PDT Hulu Perak, PDT Lenggong dan PDT Pengkalan Hulu. Majlis diakhiri dengan sesi bargambar bersama Tuan Pegawai Daerah Hulu Perak sebagai tanda kenangan.

  floating menu gerik content v1 en

 

Footer en