Top Header Bagan Datuk Content en

p

Tel: 05 646 6405
Fax: 05 646 6407

e
HOME

BAGAN DATUK DISTRICT AND LAND OFFICE

Menu Bagan Datuk Content en

Breadcrumb

e-Penyertaan Content en

e-PARTICIPATION POLICY


 

Portal rasmi Pejabat Daerah dan Tanah Bagan Datuk telah maju setapak lagi untuk menyediakan dasar yang tepat untuk rakyat bagi menjelaskan peraturan-peraturan dan garis panduan penyertaan mereka di portal.

Pejabat Daerah dan Tanah Bagan Datuk amat mengalu-alukan anda melayari portal kami untuk mendapatkan sebarang maklumat terkini mengenai pejabat kami. Penyertaan dan sumbangan anda amat dihargai bagi membantu kami untuk membangunkan program- program dan komunikasi dua hala.

Dalam usaha untuk menyediakan anda dengan maklumat terkini dan peluang untuk menyertai proses pembangunan untuk meningkatkan mutu perkhidmatan kami, portal rasmi Pejabat Daerah dan Tanah Bagan Datuk telah menyediakan platform media sosial untuk anda berinteraksi dengan kami iaitu Facebook dan Instagram untuk meningkatkan komunikasi dua hala selain daripada maklum balas dan pertanyaan melalui portal rasmi.

Oleh itu, Pejabat Daerah dan Tanah Bagan Datuk mengalu-alukan sebarang perbincangan di laman web dan media sosial kami dengan mematuhi syarat-syarat berikut:

1. Mengelak daripada membincangkan isu-isu politik.
2. Gunakan bahasa yang sesuai.
3. Penggunaan yang betul dalam bahasa Bahasa Inggeris atau Bahasa Malaysia.

 Footer en